Ikgakopen.nl  maakt meer mogelijk

Wat mag je verwachten? ik ga kopen
Onderzoeken van je financiële situatie
Het is belangrijk om te weten in welke prijscategorie je kunt zoeken. Wat kun je besteden? Zelfstandig of samenwonen? Er zijn speciale startersvoorzieningen, ook via de Gemeente Apeldoorn en waarschijnlijk kom je in aanmerking voor de Nationale Hypotheek Garantie

.• Inventarisatie van je woonwensen
We inventariseren je woonwensen. De locatie, het woningtype, de indeling, ligging enz. Het totaal vatten we samen in een plan van aanpak.

Selectie van het passende woningaanbod
Aan de hand van je persoonlijke wensen, maken wij een passende woningselectie voor je. Wil je een woning bekijken? Wij regelen een afspraak voor je.

Bezichtigen woningselectie
Voor, tijdens en na de bezichtiging spreken we de woning met je door. Eventuele juridische zaken komen hierbij ook aan de orde.

Aankoopstrategie en biedingsproces
Samen bespreken we de slimste aankoopstrategie. Wij kunnen namens jou de onderhandeling uitvoeren, zodat je verzekerd bent van een juiste aankoopwaarde.

Hypotheekofferte
Aankoop geregeld? Dan zorgen wij voor het realiseren van je hypotheek.

Koopakte
Is het koopcontract binnen? Dan spreken we het samen door.

Tekenen van de hypotheekofferte
De binnengekomen hypotheekofferte onderteken je bij ons op kantoor in Apeldoorn.

Kosteloos afsluiten NVM Rechtsbijstandverzekering
De professionals van ikgakopen.nl sluiten vrijblijvend een NVM Rechtsbijstandverzekering voor je af als je het koopcontract tekent.

Taxatie van aangekochte woning
Voor je hypotheek vraagt iedere geldverstrekker om een taxatie van je nieuwe woning. Maarten Stob Taxaties voert dit speciaal voor kopers via ikgakopen.nl uit. Je profiteert van het vaste lage tarief. Deze kosten zijn ook nog eens fiscaal aftrekbaar.

75 gratis full color verhuisberichten
Enkele weken voor de overdracht krijg je 75 full color verhuisberichten met een afbeelding van je nieuwe woning. Een cadeautje van ikgakopen.nl! Je kunt ze zelf on-line maken (hiervoor krijg je een inlogcode), alle adressen invoeren en laten afdrukken.

Woninginspectie en notariële overdracht
Bij de sleuteloverdracht inspecteren we de woning. We helpen je met de (verplichte) aangifte van de meterstanden. Natuurlijk assisteren we je ook bij de notariële overdracht.